La sala d’actes de la Cambra ha estat l’escenari aquest matí de la presentació de l’Informe de Conjuntura Econòmica del primer trimestre d’enguany. Un informe impulsat per les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls i elaborat per la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial i el Grup de Recerca d’Indústria i Territori amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Com és habitual la presentació ha anat a càrrec de la Directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV, Mercedes Teruel, i del representant del Grup de Recerca d’Indústria i Territori de la URV, Joaquim Margalef. A més també ha comptat amb l’anàlisi dels representants de dues realitats empresarials del territori. D’una banda, la directora gerent de la cooperativa Coperal de Santa Coloma de Queralt, Antonieta Gual. De l’altra, el secretari del Consell Regulador de la DO Montsant, Pau Sabaté. La representació institucional de la Cambra l’ha ostentada la membre electe del Ple, Blanca Cabré.

Podeu descarregar-vos l’informe i la presentació que ha utilitzat el professor Margalef en els arxius adjunts. I visionar l’enregistrament de la sessió en l’enllaç que teniu a la vostra disposició.

IC 2022 1T

Presentació IC 2022 1T