El Centre Empresarial Terra Alta de Gandesa serà l’escenari, el dijous 26 de maig a les 13.30h, del primer dels tallers del cicle sobre Comerç Minorista que posa en marxa la Cambra per aquest 2022. Els Social Media Ferran Tomàs i Tomàs Oriol seran els encarregats de conduir aquesta sessió que servirà per donar a conèixer, als assistents, diverses opcions de millora sobre FACEBOOK I INSTAGRAM ADS.

Després de Gandesa, a la Terra Alta, la propera cita serà el dilluns 30 de maig a Riudoms, al Baix Camp, on la coach Josepa Aguilar descobrirà als assistents Eines de coaching aplicades a la gestió personal i al teu negoci. I el proper 8 de juny serà el torn del municipi d’Ascó, a la Ribera d’Ebre, on la mateixa formadora assessorà sobre la gestió del temps i l’organització.

Tots els cursos, que es realitzaran fins a finals d’any arreu de municipis de les cinc comarques, són gratuïts i també inclouen el dinar a peu dret. Les inscripcions poden formalitzar-se a l’adreça empreses@cambrareus.org.