La Cambra de Comerç de Reus, a través del programa TICCámaras, finançat pels fons FEDER amb una dotació total de 71.456 €, ha destinat 15.456 € a la realització d’un Diagnòstic assistit en TIC, gratuït per cadascuna de les empreses, que els hi permetrà conèixer la situació del seu nivell de competitivitat en l’entorn econòmic i de mercat.

Els 56.000 € restants van dirigits directament a un ajut de 7.000 € per cadascuna de les vuit empreses beneficiàries en el sorteig, realitzat el passat 16 de maig davant de notari, per destinar-los a la transformació digital de les seves organitzacions, ajudant-les a integrar eines competitives digitals claus en les seves estratègies.

Les vuit empreses del territori que han sigut beneficiàries de l’ajut han estat: EMEL CAMBRILS SL, ON MOVING GLOBAL SERVICES SL, OT MEDITERRANI SL, RUN BROKER CORREDURIA DE SEGUROS SL, BUANA FOOD PROJECT SL, CASADO LOPEZ CONSULTING SL, CONSTECNIA 3 SL, JAUME RAMON MATAS.