Les empreses de Cambrils, especialment les PIMES de menys de 50 treballadors, microempreses i autònoms, han estat convocades aquest dijous a la Torre del Llimó, seu de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, per descobrir els avantatges que ofereix el programa Kit Digital i els ajuts que es posen a disposició de les empreses per poder implementar millores, amb eines digitals avançades, que ajudin a millorar la seva competitivitat. La sessió ha estat presentada pel regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el membre del Ple de la Cambra, el cambrilenc Daniel Ortiga.

Durant la jornada l’equip tècnic de la Cambra ha informat sobre algunes de les qüestions transcendents del Kit Digital com ara qui pot demanar el bo digital, com s’ha de tramitar, l’import de les subvencions a les que es poden optar i quines solucions de digitalització es podran implantar.

La sessió a Cambrils s’emmarca dins de la campanya informativa i d’assessorament que la Cambra està realitzant, arreu del seu territori corporatiu, per informar de les possibilitats del programa Kit Digital. En aquest sentit la corporació disposa d’un servei d’atenció permanent per atendre els dubtes que pugui plantejar aquest ambiciós programa de digitalització per les empreses del seu àmbit territorial. Un servei que també s’ofereix a les empreses de Cambrils a la Torre del Llimó, on la Cambra té ubicat del seu punt d’atenció al municipi. Per aquest motiu posa a disposició de les empreses la possibilitat de reservar dia i hora per ser ateses contactant al telèfon 977 338080 o bé a l’adreça territori@cambrareus.org.