Aquest matí s’ha presentat el cartell de la REUS VIU EL VI 2022 en la tradicional trobada amb els representants de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra que es realitza poques setmanes abans de l’inici del certamen.

Un any més el dissenyador Jordi Romero s’ha encarregat d’evolucionar el logotip de la fira, que va crear ell mateix el 2014. En aquesta ocasió amb una al·legoria, en forma de somriure, que exemplifica el sentiment que ens envaeix al poder tornar a fer la fira després de l’ajornament provocat per la COVID. L’última edició es remunta al juny de 2019.

Tres anys després la Reus Viu el Vi tornarà a omplir la plaça de la Llibertat de Reus els dies 3, 4 i 5 de juny.

Durant els propers dies es presentarà oficialment un certamen que arriba a la dotzena edició.