La Cambra de Comerç col·labora amb la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus en el programa Espais Vius, un projecte de ciutat que vol contribuir a la revitalització estratègica del comerç, incidint de forma específica a aportar solucions a aquelles zones de la ciutat que tenen un major nombre de locals buits. En aquesta primera fase el programa es centralitza al raval de Robuster i al Raval de Sant Pere.

En paral·lel a l’execució del programa s’han previst tota una sèrie de jornades de sensibilització. En aquesta línia s’emmarca la convocatòria Oportunitats de negoci a l’emprenedora en clau de sostenibilitat i ODS que es realitzarà a la Cambra la setmana vinent, concretament el dimecres 6 d’abril.

Us podeu inscriure a l’adreça empreses@cambrareus.org

OPORTUNITATS DE NEGOCI. L’EMPRENEDORIA EN CLAU DE SOSTENIBILITAT I ODS

06/04/22

Cambra de Comerç de Reus

Organitza Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació  de Reus i col·labora la Universitat Oberta de Catalunya

Programa:

09:00 Esmorzar Networking

09:30-Benvinguda càrrec de:

Sr Carles Prats Alonso Regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus.

Sr Jordi Just President de la Cambra de Comerç, Industria, Serveis i Navegació de Reus Sra. Fanny Galve  Delegada territorial a Tarragona de la Universitat Oberta de Catalunya

09:45 Agenda 2030: un full de ruta per transformar Reus i millorar el món. Sr Arnau Queralt Bassa Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS)

10:15 25 anys d’evolució responsable cap a la sostenibilitat. Sr August Corrons Director del Màster Universitari de Sostenibilitat i Gestió de la Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

10:45 a 11:30 Taula rodona: Empreses que han incorporat la sostenibilitat i els ODS en la seva estratègia de negoci.

  • Grup el Pòsit-Restauració Sostenible
  • Roser Ollé – Arquitectura Conscient
  • Hidrothridax- Agricultura Hidropònica
  • Yes Future Positive Supermarket- Supermercat ecològic i sostenible