Més de dos-cents alumnes de batxillerat dels instituts de l’àmbit territorial de la demarcació participaran enguany al Taller de la Llotja, l’activitat didàctica dissenyada per l’alumnat del CFGS d’Assistència a la Direcció de l’Institut Baix Camp de Reus per donar a conèixer la realitat de les taules de contractació de l’històric mercat dels Dilluns.

La presentació oficial de l’activitat es farà el dijous 24 de març, però durant els darrers dies ja s’han realitzat dues sessions prèvies amb la participació dels alumnes del Col·legi Mare Molas i dels Instituts Domènech i Montaner i Baix Camp.

Aquestes sessions prèvies han servit per demostrar, una vegada més, les enormes possibilitats del taller per referenciar l’activitat de la Llotja entre els més joves. Una realitat que cal conèixer per entendre la capitalitat comercial de Reus i el seu històric impacte sobre el seu ampli territori d’influència.

El Taller es va iniciar la primavera de 2020. Una primera edició que es va veure interrompuda per l’esclat de la pandèmia. Per això l’edició 2022 serà la primera que, de manera íntegre, es podrà realitzar amb normalitat.