Les Presidentes dels Consells Comarcals del Baix Camp (Rosa Maria Abelló), Conca de Barberà (Carme Pallàs), Ribera d’Ebre (Gemma Carim) i Terra Alta (Neus Sanromà) , i el President del Priorat (Xavier Gràcia), seran els protagonistes del proper #VermutCambraReus organitzat per la corporació. En concret el proper 7 d’abril a les 13h tots cinc participaran d’aquesta sessió, organitzada per la Comissió Dona i Empresa, i que voldria aprofundir en El talent femení com actiu territorial.

L’encarregada de conduir la sessió serà la coordinadora de la Comissió, l’advocada Cristina Budí, que també ocupa la presidència de l’Associació d’Empresàries i Directives de Tarragona a Reus i el Baix Camp.

Com és habitual el #VermutCambraReus es realitzarà a la sala d’actes de la corporació i finalitzarà amb el dinar a peu dret que es servirà a l’espai de la Llotja.

Les inscripcions, gratuïtes, poden formalitzar-se a l’adreça presidenciacambrareus@cambrareus.org.