La Cambra ha celebrat aquest dimecres, 16 de març, el seu Ple Ordinari al saló de sessions de l’Ajuntament de Reus. D’aquesta manera la corporació ha volgut recordar el Ple constituent que es va realitzar el 23 de desembre de 1886 en aquest mateix espai.

De fet inicialment el Ple estava previst pel mateix dia de l’any passat, coincidit amb el 135è aniversari, però finalment es va ajornar per l’empitjorament de la situació pandèmica.

El Ple, presidit per l’Alcalde de Reus Carles Pellicer acompanyat per diversos regidors del consistori, ha comptat amb les intervencions dels comissionats comarcals, dels coordinadors de Comissions i dels representants de les empreses amb més anys al plenari entre d’altres. Totes les intervencions han tingut un mateix fil conductor: dibuixar la Cambra del futur.

Podeu recuperar íntegrament el plenari en el següent enregistrament: