El Mercat Central de Reus ha estat l’escenari de la revisió de les tapes que es presenten a la Ganxet Pinto de Primavera 2022 i de la corresponent sessió fotogràfica. D’aquesta manera es dona el tret de sortida a la prèvia de la ruta que es celebrarà del 31 de març al 10 d’abril i en la que hi participaran 35 establiments.

Pendents de la presentació oficial de l’operatiu, que es realitzarà durant la darrera setmana d’aquest mes de març, aquest matí l’organització ha volgut posar en valor la importància d’aquest certamen a l’hora de posicionar gastronòmicament la ciutat. El coordinador de la ruta i vicepresident segon de la Cambra, Jaume Batista, ha subratllat la trajectòria de l’operatiu que arriba a la dinovena edició superant els deu anys de vigència mantenint la seva capacitat d’atracció.

 

La regidora Montserrat Caelles, responsable de l’Agència Reus Promoció, també ha destacat els fonaments sobre els que es sustenta la ruta com són el producte de proximitat, la restauració, l’oci i la cultura gastronòmica. Finalment el regidor Carles Prats, regidor responsable del Mercat Central, ha destacat la importància de mantenir el lligam entre la ruta i la mateixa instal·lació a l’hora de valoritzar els productes que s’ofereixen en aquest emblemàtic equipament comercial.

La Ganxet Pintxo Primavera 2022 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de l’Ajuntament de Reus i el patrocini d’Estrella Damm.