El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp s’ha sumat enguany a la campanya LLENGÜET/LLONGUET SOLIDARI 2022, una iniciativa dels forners artesans agrupats als Gremis de Reus, Barcelona i Lleida. Aquesta és la segona edició d’aquesta campanya solidària, que es va iniciar l’any passat dins del programa de “Restauració i comerç pel càncer Infantil” a Mollet del Vallès. La campanya vol sensibilitzar a la ciutadania tot donant visibilitat al Dia Internacional del càncer Infantil que s’escau el 15 de febrer.

Com ha assenyalat el president del Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp, Ramon de la Fuente, els agremiats volen, amb aquesta iniciativa, “advertir a la població sobre la importància de recaptar fons per afavorir la investigació de la malaltia i els mecanismes de suport als pacients i a les seves famílies.” De la Fuente ha destacat la resposta dels agremiats a l’hora de col·laborar desinteressadament a la campanya destinant l’ímport íntegre de la venda dels llengüets a la causa solidària.

La campanya es realitzarà els dies 11, 12 i 13 de febrer i els clients podran adquirir els llengüets al preu habitual en cada forn.

La Cambra de Comerç de Reus s’ha sumat a la campanya adquirint els primers 30 llengüets de la campanya que es lliuraran a la Fundació Mossèn Frederic Bara destinada a l’atenció dels infants amb necessitats econòmiques, socials o familiars especials.

El llengüet/llonguet és una peça tradicional de la fleca artesana catalana, vinculada al món infantil. Panet ideal per els esmorzars i els berenars i peça molt versàtil per a acompanyar els menjars.

Us animem a tots a participar amb la finalitat de donar visibilitat a la iniciativa.

Si voleu ampliar la informació podeu contactar amb Xavier Pàmies al telèfon 620260244.