La corporació trasllada la celebració dels Premis al 16 de març, mantenint l’esperit i l’essència de l’acte previst inicialment per aquest dimecres.

 La Cambra de Comerç ha decidit ajornar la gala de lliurament dels Premis Cambra prevista per aquest dimecres 22 de desembre a les 19.30h a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus. La situació pandèmica, amb l’impacte de la sisena onada de la Covid i l’ascens continuat del nombre de contagiats, ha fet que la corporació opti per la cautela i la prevenció ajornant un acte multitudinari com aquest.

Tot i que per realitzar la gala la Cambra havia previst tota mena de mesures de prevenció, amb l’obligatorietat de presentar el passaport Covid, la reducció de l’aforament i l’estricta aplicació del distanciament social, la corporació entén que cal prevenir qualsevol possibilitat de contagi en un moment especialment delicat com l’actual.

En paral·lel a l’anunci de l’ajornament la Cambra ha fet saber la nova data dels Premis. Serà el 16 de març a les 19.30h a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus amb el mateix format previst per la gala d’aquest proper dimecres i amb la mateixa voluntat de celebrar els 135 anys de la corporació.