La Cambra realitzarà demà divendres a les 20.30h, en col·laboració amb l’Associació de Concerts i l’Ajuntament de Reus i el patrocini de Crisolar, el concert del 135è aniversari de la corporació a l’església Prioral de Sant Pere amb la presència del pianista Ignasi Cambra. L’entrada és gratuïta.

Amb una destacada trajectòria tot i la seva joventut, tal com ha considerat el director d’orquestra rus Valeri Guérguiev, la musicalitat i tècnica d’Ignasi Cambra resulten admirables tot i la dificultat d’haver d’estudiar les partitures en braille i aprendre d’oïda, degut a la seva ceguesa. Un fet que no li impedeix interpretar obres d’una tremenda complexitat.

La mateixa ONCE ha manifestat el seu interès de poder assistir a l’acte d’aquest divendres. I aquest matí s’ha visualitzat aquesta col·laboració amb l’aliança que han segellat el President de la Cambra, Jordi Just, el president de l’Associació de Concerts, Joan Sas, i la directora de l’ONCE a Reus, Arancha Vallespí. Diversos associats de l’organització assistiran a l’acte que servirà per vincular, una vegada més, la corporació amb el món de la Cultura.