L’òrgan de govern, en motiu del seu 135è aniversari, visita la segona població de la demarcació per entrevistar-se amb l’Alcalde, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera.

 

Cambrils, 25 de novembre de 2021.- La Cambra de Comerç de Reus ha realitzat aquest dijous 25 de novembre la seva reunió ordinària a Cambrils, concretament a la Torre del Llimó, seu de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del municipi.

L’acte, que s’inclou en el programa dels 135 anys de la Cambra, respon a la voluntat descentralitzadora de la corporació de realitzar, de manera itinerant i arreu del seu territori, reunions de l’òrgan de govern. Cambrils és, tot just, la segona població del territori Cambra Reus en dimensió econòmica i demogràfica, i des del passat mes de maig la corporació hi té la seva seu al municipi amb un punt d’atenció permanent per les empreses i autònoms.

Precisament, i com a prèvia a la reunió del Comitè, els assistents han rebut la visita de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i del regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, amb qui han pogut comentar diverses qüestions vinculades a la realitat del municipi. El President de la Cambra ha posat en valor la col·laboració amb l’Ajuntament per articular els Bons Cambrils dels que, ben aviat, s’iniciarà la tercera campanya d’aquest any.

Per altra banda, Just també ha insistit en la necessitat de treballar conjuntament en la demanada d’una millora integral i, a ser possible, procurar pel desdoblament de la carretera de Misericòrdia, una de les històriques reivindicacions de la Cambra. Alhora ha subratllat la importància dels tallers de comerç minorista que s’han realitzat al municipi durant aquest any, apostant per una futura col·laboració en el camp de les diagnosis comercials que la Cambra vol i pot desenvolupar. I un altre dels temes apuntats pel President és la voluntat d’oferir la FEPICAR (la Federació de Polígons Industrials de la Cambra) al municipi per integrar la realitat industrial de Cambrils a aquesta entitat que vol procurar per donar servei, en la relació amb les administracions superiors, als polígons dels municipis del territori Cambra.

Per la seva part l’Alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha expressat la seva sintonia amb els plantejaments del president de la Cambra i del Consell Executiu, l’interès per a que la Cambra tingui un espai a la seva disposició a la Torre del Llimó i la voluntat d’abordar projectes conjunts que segur seran d’èxit com ho són els Bons Cambrils.

A la reunió del Comitè Excecutiu hi ha participat la representant de Cambrils a l’òrgan de govern, Berta Cabré, i també els dos membres cambrilencs representats al Ple, Daniel Ortiga i Victorià Luque.