L’espai de la Llotja ha estat l’escenari aquest dijous de l’acte de lliurament dels Premis del concurs DIBUIXA AVELLANES que la Cambra de Comerç ha programat, per quart any consecutiu, en motiu de les jornades de promoció del TEMPS D’AVELLANA que es realitzen, durant el darrer trimestre, en diversos indrets del territori.

En aquesta edició del concurs s’han presentat més de 400 treballs d’alumnes de 10 escoles de la ciutat que han tingut l’oportunitat de poder reproduir, en les seves creacions, diferents aspectes propis del cultiu de l’avellaner, des del fruit fins a l’arbre passant pel procés de la collita o d’altres aspectes vinculats a l’elaboració de productes d’avellana.

En total s’han seleccionat 30 dibuixos que s’han exposat a la Llotja durant tota la setmana. Precisament els seus autors van ser ahir els encarregats de recollir el seu reconeixement -trofeu i diploma- en un acte va comptar amb la presència del President de la Cambra, Jordi Just; del director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica a la demarcació, Àngel Xifré; i dels regidors de promoció econòmica, Carles Prats, i de cultura, Daniel Recasens.
La programació del Temps d’Avellana a la Cambra continuarà properament amb el tast televisat d’avellana a la mateixa Llotja que es podrà seguir en directe per Canal Reus. Serà la segona edició d’aquest tast que l’any passat es va realitzar a la Casa Navàs.