En el marc d’una visita a l’Ajuntament de Reus, després de la reunió del Comitè Executiu i el Consell de Presidents del Consell General de Cambres de Catalunya que s’ha celebrat a la Cambra de Reus.

Reus, 12 de novembre de 2021.- Els presidents de les cambres de comerç de Catalunya han mantingut una trobada amb Carles Pellicer, alcalde de Reus, en el marc d’una visita a l’ajuntament reusenc.

El Comitè Executiu i el Consell de Presidents del Consell General de Cambres de Catalunya s’ha reunit aquest matí a la Cambra de Reus en una trobada inclosa en el marc de la celebració extraordinària del 135è aniversari de la Cambra. Després d’aquesta reunió, han mantingut una trobada amb Carles Pellicer, que els ha pogut traslladar les prioritats i les inquietuds del teixit empresarial reusenc en diverses matèries d’interès.

Així mateix, les cambres catalanes han pogut conèixer de prop la realitat de Reus, el seu teixit comercial i empresarial i tractar amb Pellicer aspectes d’interès com ara el futur del model de gestió de l’Aeroport de Reus, entre d’altres.

Posteriorment, els presidents de les cambres de comerç catalanes han visitat la Casa Navàs, l’únic edifici modernista d’Europa que conserva el seu interior original.