Reus, 12 de novembre de 2021.- La Cambra de Comerç de Reus defineix d’incomprensible la decisió del Govern de la Generalitat de descartar el projecte Hard Rock. I més quan les raons que motiven aquesta decisió responen, únicament, a tacticismes de tipus polític vinculats a l’aprovació d’uns pressupostos, absolutament allunyats del debat serè que requereix una qüestió de tanta transcendència pel territori. Una vegada més les comarques del sud són moneda de canvi en aquelles inversions estratègiques que poden ser determinants pel nostre futur.

Fa molts anys que les decisions de les administracions competents sobre aquest projecte són desconcertants i allunyades de l’interès general que hauria d’imperar a l’hora d’administrar una qüestió d’aquesta transcendència.

La Cambra considera imprescindible i exigeix reconsiderar la decisió i afavorir un debat com cal, allunyat de posicions maximalistes esquitxades d’una demagògia constant sobre el que pot suposar un projecte d’aquestes característiques.

La situació és encara més greu tenint en compte la realitat econòmica que vivim, fruit dels efectes de la pandèmia, i de la necessitat d’apostar, de manera valenta i decidida, per inversions com aquesta. No pot ser que uns pocs determinin el rumb del país condicionant la vida de tots.

Finalment la Cambra demana responsabilitat al Govern del país i que faci l’exercici, cercant els equilibris necessaris, per reconsiderar una decisió tan negativa per les nostres comarques.