D’acord amb l’Ordre ICT/1074/2021, de 30 de setembre, es procedeix a l’exposició pública següent:

EXPOSICIÓ PÚBLICA
Si desenvolupeu una activitat empresarial, comercial o de serveis en alguna de les poblacions de la nostra demarcació i voleu saber si consteu al nostre cens electoral, us comuniquem que el cens electoral d’aquesta Cambra s’exposa al públic a la nostra seu corporativa, al carrer de Boule 2 de Reus, entre els dies 22 d’octubre i 22 de novembre, ambdós inclosos. Podeu adreçar-vos a secretaria general per fer les vostres consultes. També podeu fer-les telefònicament al 977 338080 o bé a l’adreça secretariageneral@cambrareus.org.

També, les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que desenvolupeu les esmentades activitats en el territori nacional heu de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la demarcació en la que tingueu el vostre establiment, delegació o agència.

El cens de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus inclou els electors i les electores domiciliats dins l’àmbit territorial de la Cambra: l’Aleixar, Alforja, Almoster, l’Arbolí, Argentera, Arnes, Ascó, Barberà de la Conca, Batea, Bellmunt del Priorat, Benissanet, la Bisbal de Falset, Blancafort, les Borges del Camp, Bot, Botarell, Cabacés, Cambrils, Capafonts, Capçanes, Caseres, Castellvell del Camp, Colldejou, Conesa, Corbera d'Ebre, Cornudella de Montsant, Duesaigües, l’Espluga de Francolí, Falset, la Fatarella, la Febró, la Figuera, Flix, Forès, Gandesa, Garcia, Gratallops, els Guiamets, Horta de Sant Joan, el Lloar, Llorac, Margalef, Marçà, Maspujols, el Masroig, Miravet, el Molar, Montblanc, Montbrió del Camp, Mont-ral, Mont-roig del Camp, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Morera de Montsant, la Palma d’Ebre, Passanant, les Piles, el Pinell de Brai, Pira, la Pobla de Massaluca, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Querol, Reus, Riba- roja d’Ebre, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Savallà del Comtat, La Selva del Camp, Senan, Solivella, Tivissa, la Torre de Fontaubella, la Torre de l’Espanyol, Torroja del Priorat, Ulldemolins, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilaverd, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, Vilalba dels Arcs, Vimbodí, Vinebre i Vinyols i Arcs.

Període de reclamacions:
El termini d’exposició pública del cens electoral 2021 serà del dia 22 d’octubre fins al dia 22 de novembre de 2021, ambdós inclosos. Transcorregut aquest període, el cens electoral 2021 es mantindrà consultable a la Cambra.

Reclamacions:
Els electors i les electores podreu formular les pertinents reclamacions sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que observeu en els grups i categories corresponents. Les reclamacions s’hauran de presentar a la Secretaria de la Cambra, a l’adreça de correu electrònic secretariageneral@cambrareus.org o a la seu de la Cambra a Reus, al carrer de Boule, 2, de Reus.