EXPOSICIÓ PÚBLICA DEL CENS ELECTORAL

De conformitat amb el que preveu la Resolució EMT/2117/2022, de 4 de juliol, per la qual es donen instruccions sobre l’inici del període i la forma d’exposició al públic dels censos electorals de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació de Catalunya en el procés electoral per a la renovació dels seus òrgans de govern, s’exposa el cens electoral de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, actualitzat a data 1 de gener de 2022.

ÀMBIT DEL CENS

El cens de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus inclou els electors i les electores domiciliats dins l’àmbit territorial de la Cambra: l’Aleixar, Alforja, Almoster, l’Arbolí, Argentera, Arnes, Ascó, Barberà de la Conca, Batea, Bellmunt del Priorat, Benissanet, la Bisbal de Falset, Blancafort, les Borges del Camp, Bot, Botarell, Cabacés, Cambrils, Capafonts, Capçanes, Caseres, Castellvell del Camp, Colldejou, Conesa, Corbera d’Ebre, Cornudella de Montsant, Duesaigües, l’Espluga de Francolí, Falset, la Fatarella, la Febró, la Figuera, Flix, Forès, Gandesa, Garcia, Gratallops, els Guiamets, Horta de Sant Joan, el Lloar, Llorac, Margalef, Marçà, Maspujols, el Masroig, Miravet, el Molar, Montblanc, Montbrió del Camp, Mont-ral, Mont-roig del Camp, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Morera de Montsant, la Palma d’Ebre, Passanant, les Piles, el Pinell de Brai, Pira, la Pobla de Massaluca, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Querol, Reus, Riba- roja d’Ebre, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Savallà del Comtat, La Selva del Camp, Senan, Solivella, Tivissa, la Torre de Fontaubella, la Torre de l’Espanyol, Torroja del Priorat, Ulldemolins, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilaverd, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, Vilalba dels Arcs, Vimbodí, Vinebre i Vinyols i Arcs.

TERMINI D’EXPOSICIÓ

El termini d’exposició és de 30 dies naturals, de conformitat amb el que determina l’apartat 1 de la resolució abans esmentada, el qual finalitza el dia 4 d’octubre de 2022.

PERÍODE DE RECLAMACIONS

Els interessats poden presentar reclamacions sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que observeu en els grups i categories corresponents dirigides al Comitè Executiu de la Cambra fins el dia 19 d’octubre de 2022. Aquestes reclamacions hauran de ser presentades per escrit i signades de manera manuscrita a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, situada al carrer de Boule, 2 (43201 Reus) o mitjançant correu electrònic signat amb certificat digital tramés a secretariageneral@cambrareus.org.