La Ganxet Pintxo continua escalfant motors a pocs dies de l’arrencada de l’edició de tardor prevista pel 4 de novembre. Una edició que recupera, també, el cartell vinculat a personatges locals. En aquesta ocasió el protagonista de la imatge és el cantautor Ariel Santamaría al que se’l pot veure enfilat al capdamunt del cavall del monument del General Prim enlairant el popular logo de la ruta.

L’elecció de Santamaría no és casual. Després de l’ajornament de fins a tres edicions de la ruta per l’impacte de la pandèmia, i la necessitat de generar un nou estat d’ànim entre la població, el cartell subratlla la voluntat de provocar aquest sentiment amb un personatge que convida sempre a riure i viure mantenint, com és evident, una forta implicació ciutadana, tan pròpia i característica d’aquest operatiu gastronòmic. A més la Ganxet Pintxo es presenta, en aquesta edició del 10è aniversari, com la ruta més RTV jugant amb el títol del darrer disc de l’Ariel titulat Cançons RTV.

El cartell de l’Ariel Santamaría és el setè que la Ganxet Pintxo edita amb personatges locals després d’haver comptat, en altre edicions, amb models com el futbolista del Reus Deportiu David Querol, el casteller dels Xiquets de Reus Josep López, la patinadora Laia Lloses, la ballarina Lorena Santiago, les violoncel·listes Mariona de Dalmau i Anna Muñoz o la portera del Reus Femení de futbol  Sandra Capitán. Com en les anteriors ocasions la imatge és una creació del fotògraf Ferran Estivill i d’Ovni Comunicació Visual.