L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, engega a partir d’aquest mateix dilluns i fins a exhaurir existències la sisena i darrera campanya prevista per 2021 de Bons Reus. La campanya, inclosa en el Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori posa en circulació 400.000 euros en bons adreçats a tothom, tant a les persones empadronades a Reus com a les de fora de la ciutat.

Un total de 80.000 Bons de 5 €,  el doble que en l´anterior edició primaveral, es poden començar a descarregar des d’avui dilluns mateix i fins a l’1 de novembre (o fins a exhaurir existències). La utilització dels bons als establiments depèn de data de caducitat del bo, en funció del dia de descàrrega i finalitza el dia 22 de novembre, en que finalitzarà la campanya.

Es recomana la descàrrega dels bons directament a través de la pàgina web bons.reus.cat, tot i que també s’han habilitat de nou tres punts presencials de descàrrega de bons, per evitar les cues i aglomeració de gent.

Punts de descàrrega presencials:

  • OFICINA DE TURISME. GAUDÍ CENTRE

Plaça del Mercadal, 3

De dilluns a dissabtes de 10 h a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h

Diumenges de 10:00 h a 14:00 h

  • PUNT INFORMACIÓ

Plaça del Prim

De dilluns a dissabtes de 10 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h

Diumenges de 10:00 h a 14:00 h

  • OFICINA DE TURISME

Carrer Sant Joan, 34A

De dilluns a divendres de 9:30 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h

Dissabtes de 10:00 h a 14:00 h

Pel que fa als establiments adherits a Bons Reus Tardor, més de 450 establiments de la ciutat de tipologies diverses entre comerços, serveis, alimentació i restauració es sumen novament a aquesta edició de tardor on la imatge dels Bons es tematitza amb colors càlids i formes pròpies d´aquesta estació. Els establiments que formen part de la campanya estan identificats amb el distintiu de la campanya en un lloc visible de l’aparador.

Donades les noves mesures covid anunciades recentment per Procicat on la majoria de restriccions a Catalunya s´eliminen, s´espera que en aquesta ocasió els Bons Tardor serveixin per acabar de reactivar el consum i que alhora, el sector restauració es vegi beneficiat, ja que a les darreres edicions aquest sector estava molt afectat per les restriccions del moment.

Funcionament
El funcionament d’aquesta nova fase de tardor serà el mateix que el de les darreres campanyes de Bons Reus, cada persona interessada es podrà descarregar 4 bons de 5 € per gaudir d’un descompte total de 20 euros, bescanviables als diferents establiments de la ciutat adherits a la campanya Bons Reus de la forma següent:

  • 1 bo per una compra mínima de 15€
  • 2 bons per una compra mínima de 30€
  • 3 bons per una compra mínima de 45€
  • 4 bons per una compra mínima de 60€

Si es fa una compra d’ un import superior, es podrà utilitzar més d’un bo a la vegada.

Cal recordar que els bons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva descàrrega, són d’ús personal i intransferibles i es requerirà presentar el DNI a l’hora de bescanviar els bons a l’establiment.

Per portar a terme aquesta sisena fase es compta, com a les darreres campanyes, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, que gestionarà tota la part d’assessorament als establiments comercials i realitzarà els pagaments dels Bons, de la mateixa forma que s’ha fet a totes les campanyes de Bons Reus.

Les entitats comercials de la ciutat també continuen donant suport a les accions comunicatives de la campanya i en faran difusió entre els seus establiments associats.

Les darreres dades dels Bons Reus Primavera
En l’ anterior campanya de Bons Reus Primavera, que va començar el 17 de maig passat esgotant-se en poc més de 24 hores , i que va suposar per al comerç de la ciutat un impacte econòmic de 3,8 vegades la inversió feta, és a dir de: 761.921 euros, amb una inversió municipal de 200.000 euros.

En aquesta nova edició de Bons Tardor on s´emetran el doble de Bons , per valor de 400.000 euros, oberta tant a ciutadans de Reus com a visitants de la ciutat que vulguin gaudir dels descomptes fins la data de finalització de la campanya per la utilització dels bons prevista pel 22 de novembre, es pretén igualar o inclús superar l´impacte econòmic tot donant pas a la ja tradicional campanya de comerç de Nadal.

Tota la informació de la campanya es pot consultar a la web bons.reus.cat