El Ple de la Cambra, reunit a Falset, escull a Besora per ocupar el lloc a l’òrgan de govern que ha deixat vacant l’empresària Marta Domènech, recentment nomenada Directora General de Turisme de la Generalitat.

 

Falset, 15 d’octubre de 2021.- El Ple de la Cambra de Comerç de Reus s’ha reunit aquest dijous a la Cooperativa de Falset-Marçà en el marc del conjunt d’activitats del 135è aniversari de la corporació. Una reunió que ha servit per realitzar l’elecció del nou vocal electe que s’incorpora al Comitè Executiu en substitució de l’empresària Marta Domènech, que el passat mes de juny fou nomenada Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. La impossibilitat de realitzar el Ple de manera presencial, atenent l’afectació de la pandèmia, ha fet que fins ahir no es pogués realitzar la votació en un Ple extraordinari presidit per la directora dels serveis territorials d’Empresa i Treball a la demarcació, Sofía Moya.

L’única candidatura que ha optat al càrrec de vocal del Comitè Executiu és la de Mario Basora, representant de l’empresa Elring Klinger de la qual n’és el Director General a Reus. La candidatura de Basora ha rebut el suport majoritari dels membres del Plenari i d’aquesta manera s’ha convertit, de ple dret, en vocal electe del Comitè Executiu. A destacar que fins ara Basora formava part del mateix Comitè però en qualitat d’assessor.

El President de la Cambra Jordi Just, encarregat de tancar la sessió, ha subratllat molt positivament la tasca que ha dut a terme Marta Domènech durant els dos anys de presència activa al Comitè Executiu, període durant el qual ha estat l’encarregada de dirigir la Comissió d’Internacionalització i, també, la Reus Viu el Vi, la fira del vi de les Denominacions d’Origen de la Cambra. Just ha destacat la vàlua personal i professional de Domènech que explica, sobradament, el perquè de la responsabilitat que li atorgat el Govern de la Generalitat al Departament de Turisme. Pel que fa al seu substitut, Mario Basora, el President de la Cambra ha posat en valor la seva impecable trajectòria a Elring Klinger i la importància de la seva aportació pel futur de la corporació, especialment en aquells àmbits propis de l’especialitat professional de Besora, com és el cas de la indústria.