La Cambra de Comerç organitza el dijous 21 d’octubre de 9 a 14h, a l’Espai de la Llotja, la quarta Fira d’Ocupació Juvenil de la corporació. Un esdeveniment que permetrà al visitant presentar el seu currículum i optar a les ofertes laborals que s’oferiran durant el certamen.

Si com empresa teniu interès i voluntat de participar-hi, amb l’objectiu d’identificar perfils pels vostres equips humans que pugueu contractar a curt termini, posem a la vostra disposició un dels estands del certamen en condicions molt favorables.

La fira es realitzarà en format presencial, seguint totes les mesures sanitàries vigents, i en paral·lel el visitant tindrà l’oportunitat de participar dels tallers, que s’impartiran a la mateixa Cambra, i que els permetrà aprendre estratègies per introduir-se, de manera eficaç i pràctica, en el mercat laboral.

Si hi esteu interessats contacteu amb el departament de formació (formacio@cambrareus.org / 977338081) i us facilitarem totes les dades necessàries per formalitzar la vostra presència a la fira d’Ocupació Juvenil de la Cambra.