L’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus convoquen la primera edició dels Premis pel Medi Ambient CIUTAT DE REUS. La convocatòria te per objecte reconèixer públicament les millors pràctiques mediambientals que les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus, d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, han posat en marxa per reduir l’impacte ambiental negatiu de la seva activitat i contribuir així a que el sistema productiu local transiti cap a un model de producció circular i baix en carboni.

Les empreses participants podran presentar un màxim de dues bones pràctiques que s’hagin implantat en el període 2020-2021 i que comportin reduir de forma activa l’impacte ambiental negatiu dels seus processos, productes i / o serveis. Es podran presentar iniciatives vinculades a millores energètiques com ara la reducció del consum energètic o projectes d’energies renovables; millores en aigua per al control i estalvi en el consum d’aigua, o la reducció de l’abocament d’aigües residuals; millores en la gestió de residus, en consum de matèries primeres, etcètera.

Els guardons tenen una dotació econòmica de 2.000 euros per categoria i el veredicte es farà públic al mes de novembre, en un esdeveniment coorganitzat entre l’Ajuntament i la Cambra. El termini de presentació de candidatures per part de les empreses és de l’1 de setembre al 29 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.