El President de la Cambra de Comerç, Jordi Just, ha participat aquest matí a la roda de premsa de valoració amb AENA que ahir dimecres es va realitzar a Madrid amb representació de l’Ajuntament de Reus -encapçalada per l’alcalde, Carles Pellicer, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora d’urbanisme, Marina Berasategui- i de la diputada al Congrés, Sandra Guaita.

La trobada va servir per comprovar la voluntat d’AENA de mantenir les inversions previstes a l’aeroport, posant l’èmfasi en la importància estratègica de la futura estació intermodal, la construcció de la qual depèn d’ADIF i del Ministeri de Transports. AENA es va comprometre, quan el projecte s’hagi concretat, a realitzar l’enllaç entre l’aeroport i la futura estació.

En la seva intervenció el President de la Cambra ha destacat la importància del moment que estem vivint en relació a la construcció de la futura estació, destacant gràficament que no podem perdre el tren d’aquesta oportunitat històrica pel futur de l’aeroport i el territori.

El proper pas que seguiran els representants de l’Ajuntament i la Cambra serà entrevistar-se amb ADIF i el Ministeri de Transports per insistir en la importància de l’estació per l’aeroport i el territori i la necessitat d’accelerar la seva execució. Cal recordar que ahir mateix la Ministra de transports, Raquel Sánchez, va subratllar el compromís del govern central de continuar potenciant la complementarietat de l’aeroport de Reus.