Després de la bona acollida de la primera edició dels Bons Cambrils, que es va realitzar el passat mes de maig, el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils ja va preveure aquesta segona tongada amb una inversió de 100.000 euros més, la mateixa quantitat que en la primera edició. En aquest cas els bons estaran actius de l’1 al 30 de setembre i podran descarregar-se’ls, residents i no residents, a la pàgina web https://bons.cambrils.cat/

Com ja va succeir en la primera edició, la Cambra s’encarregarà de l’assistència tècnica de l’operatiu. I ho farà des de la seva seu al municipi, a l’espai de la Torre del Llimó, àmbit de desenvolupament del departament de Promoció Econòmica.

Les bones sensacions de l’operatiu, i l’impacte directe sobre l’economia local, fan que el mateix consistori ja hagi confirmat la celebració d’una tercera edició coincidint amb la campanya comercial de Nadal.