El president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, ha estat el guia la visita que unes 30 empreses han realitzat a bord de la golondrina Tarragona Blau. La visita organitzada per la Cambra de Comerç de Reus ha consistit en un recorregut per mar per les instal·lacions portuàries.

El recorregut pels molls i dàrsenes del Port ha permès conèixer de prop els espais, tràfics i instal·lacions portuàries, així com el seu funcionament. El president del Port, ha destacat explicat també algunes de les infraestructures estratègiques que el port està desenvolupant, com el nou Moll de Balears i la Zona d’Activitat Logístiques, o que es transformaran en els propers anys, com per exemple la Terminal Intermodal de la Boella i el contradic dels Prats.

Les empreses assistents tenen principalment seu a la ciutat de Reus, però també eren presents empresaris de la comarca de la Conca de Barberà i del Priorat. Les empreses que han participat en aquesta experiència són ben representatives del teixit econòmic del Camp de Tarragona ja que pertanyen a sectors econòmics ben diversos, entre ells, serveis a les empreses, comerç, energia, construcció, indústria, automoció i salut.

Entre els convidats cap destacar la presència de l’Alcalde Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; el president Gremi de la Construcció del Baix Camp, Antoni Sentís; i el president PIMEC Baix Camp, José María Caballero.