La Cambra de Comerç de Reus ha iniciat el Pla de suport al comerç Minorista 2021 a l’Espluga de Francolí. Durant els dos darrers dimecres la sala Folch i Torres del Casalet ha estat l’escenari dels tallers de formació adreçats als professionals del comerç i que ha conduït la consultora Meritxell Perpinyà, de l’empresa Komercium. Les seves intervencions han tingut com objectiu facilitar estratègies per afavorir el marxandatge visual a l’establiment i, també, aportar idees per reforça la imatge del negoci. Precisament per reconèixer la col·laboració de l’Ajuntament i de la Unió de Botiguers del municipi el comissionat de la Cambra a la Conca, Àngel Torija, va lliurar un record de participació al regidor Enric Mercadé i al secretari de l’entitat comercial, Alexandre Foix.

El cicle continuarà dimecres vinent, 2 de juny, a Montblanc. La seu de Concactiva acollirà el taller “Com aplicar la meva imatge de marca al comerç online.” També a la capital de la Conca del 13 de juliol es farà la sessió sobre “Ven més amb el teu aparador”. I abans, el 22 de juny, Sarral acollirà una formació específica sobre tècniques de venda.

Aquests 5 tallers que es realitzaran a la Conca de Barberà formen part de la programació de més de vint cursos que la Cambra realitzarà arreu de les cinc comarques del seu àmbit corporatiu.

Els tallers es realitzen tots a les 13.30h i també inclouen dinar a peu dret pels assistents. Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar a l’adreça empreses@cambrareus.org.