El certamen, en format virtual, comptarà  amb la participació, directe i indirecte, de més d’un 150 empreses del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

La Cambra de Comerç tancarà la primera setmana de maig havent mobilitzat més de 1.600 persones en les dues fires convocades. Si ahir dimarts la d’FP Dual va congregar més de 400 assistents que van poder conèixer aquesta modalitat formativa que combina l’aprenentatge a les aules amb les practiques a les empreses, demà dijous superarà amb escreix el miler d’inscrits a la Fira de l’Ocupació on els assistent tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta laboral de les empreses confirmades.

Una de les novetats d’aquesta edició és que a la convocatòria hi participaran diverses entitats paraigua que aglutinen a d’altres empreses com és el cas de la Unió de Botiguers de Reus, el Gremi d’instal·ladors. El Gremi de Forners i l’Associació Reusenca de Centres d’Esport i Salut. Per tant, de manera indirecte, la fira aglutinarà a més de cent—cinquanta empreses, el que multiplica exponencialment les possibilitats que pot oferir al visitant.

El president de la Cambra, Jordi Just, ha destacat el valor estratègic de la fira en dues direccions: “D’una banda, perquè facilitem l’accés de les empreses al talent jove. I, de l’altra, perquè reactivem al mercat laboral entre un segment de població que s’ha vist molt afectat pel trasbals que ha provocat la pandèmia. Per tant és evident que la fira ens ofereix una gran oportunitat per poder ajudar a reactivar l’ocupabilitat”.

El certamen, que es celebrarà durant tot el matí, comptarà en paral·lel amb un ampli cicle de jornades que permetrà als assistents conèixer eines per aconseguir el seu propòsit de trobar feina. Les inscripcions poden formalitzar-se, fins el mateix dijous, a la pàgina web www.cambrareus.org

La Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Reus està cofinançada pel Fons Social Europeu dins el marc del programa PICE que desenvolupa la mateixa corporació.

Empreses Participants:

 • Comerç: Unió de Botiguers de Reus, Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp, Supermercats Michelangelo, Bauhaus
 • Instal·lacions i construcció: Gremi d’Instal·ladors, Electricistes i Afins del Baix Camp i Gilabert Miró
 • Sanitat: Institut Pere Mata, Residencia Ballesol, Més Salut i Treball, Ginsa
 • Asseguradores: Mapfre
 • Indústria: CV Medica i Gràfiques Salaet
 • Hostaleria i turisme: Grupo Blaumar, Càmping Joan, Explotacions Hoteleres Arbó, Viajes para ti,
 • Industria agroalimentària: Delafruit (antiga Fruselva), Unió Coorporació Alimentària, Europastry, Cerima Cherries
 • Entitats que representen programes d’Ocupació juvenil: Oficina jove de Reus, SOC, Inserta de l’ONCE, Incorpora de CaixaBank, Fundació Intermèdia, Acció Laboral i Idetsa
 • Cosmètica online: Freshly
 • ETT: Adecco
 • Serveis: AssociacióReusenca de Centres d’Esport i Salut (Arces)