La Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Fundación Bertelsmann i la Cámara de España, ha tancat la tercera fira de l’FP DUAL superant els 400 inscrits. Una xifra que consolida el certamen com una cita de referència en el seu sector i que ha superat amb escreix l’examen de la virtualitat imposada, de manera obligada, per la pandèmia.

Vint empreses del territori i onze instituts representant a les cinc comarques de la corporació han pogut conèixer experiències i compartir coneixement en relació a aquesta modalitat formativa que combina l’aprenentatge a les aules i a l’empresa i que permet, per tant, inserir laboralment, amb capacitació contrastada, als estudiants al mercat laboral.

El President de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha destacat l’èxit de la convocatòria i -de manera ben especial- les sinèrgies que s’han generat “durant una fira que ha servit, també, per visualitzar el dinamisme del territori al que representem amb la tasca impagable que realitzen els instituts i centres que imparteixen l’FP Dual i que, al cap i a la fi, són els que més i millor treballen, amb la complicitat de les empreses que els hi fan confiança, aquesta modalitat educativa que mereix totes les nostres atencions”.

El President de la Cambra també ha volgut subratllar el suport de la Fundación Bertelsmann a l’hora d’articular la fira, atenent l’experiència d’aquesta institució en iniciatives d’aquestes característiques que serveixen, a la pràctica per impulsar el canvi social positiu a través d’accions sostenibles per la societat.

La fira també ha comptat amb el suport dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre atenent que sobre el territori de la Cambra -amb les comarques del Baix Camp, Conca de Baeberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta- hi tenen responsabilitat ambdós SSTT de la Generalitat de Catalunya.