És la primera vegada que la Conca de Barberà està representada al màxim òrgan de govern de la corporació.

 

El Ple de la Cambra de Comerç de Reus, en la sessió celebrada dilluns passat, va votar la candidatura del montblanquí Àngel Torija per accedir, com a vocal, al Comitè Executiu de la corporació. D’aquesta manera Torija, que va arribar al plenari de la Cambra l’any 2019 representant  l’empresa Maletas Queralt i que des d’aleshores és el comissionat de la corporació a la Conca de Barberà, es converteix en el primer representant de la comarca que arriba al màxim òrgan de govern de la Cambra.

Torija, que va obtenir un ampli suport entre els membres electes de la corporació que van participar de la votació presencial, va destacar en el discurs de la seva candidatura la voluntat de continuar treballant, com ha fet fins ara, per posar en valor les empreses de la Conca tot cercant fórmules per millorar la seva competitivitat, difonent els serveis que pot oferir la corporació a l’hora de confortar la seva activitat.

Per la seva banda el President de la Cambra, Jordi Just, va destacar la tasca incansable que ha realitzat Torija en aquests dos primers anys de legislatura, marcats pel rigor i la desinteressada vocació de servei a l’hora de millorar l’atenció a les empreses per part de la Cambra. En aquest sentit va subratllar, també, la importància de la relació existent amb Concactiva, representada al plenari pel seu director, Jordi Paris, i que ha estat marcada per una volguda i estreta voluntat de treball en comú que, de manera continua, està donant resultats en benefici de les empreses i el territori.

Torija ocuparà aquesta nova responsabilitat al Comitè Executiu, com a mínim, fins a la conclusió de l’actual legislatura de les cambres prevista per mitjans de 2023.