Formulari (1) de CONTACTE

Protecció de Dades RGPDUE 2016/679 – LOPDGDD 3/2018 Ver. 21.0

Responsable CAMBRA DE COMERÇ DE REUS
Finalitat Recollida i tractament de les seves dades per atendre les seves consultes i facilitar-li informació periòdicament sobre els nostres productes i/o serveis que poden ser del seu interès i/o preferència per mitjans electrònics actuals o futurs, sempre que ens autoritzi al seu tractament.
Legitimació Consentiment inequívoc i específic atorgat pel propi interessat.
Destinataris Únicament es cediran dades a entitats i/o professionals que col•laborin amb nosaltres amb la finalitat de l’execució d’un contracte o conveni, i/o donar compliment a les obligacions legals que es derivin.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la Informació addicional.
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: cambrareus.org