• Les empreses interessades podran presentar les candidatures a través de les pàgines web de les cambres de Reus i Tarragona des del 24 de març fins al 15 de maig
  • A més del guanyador provincial, es concediran quatre accèssits: Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i l’Ocupació, i Empresa Responsable
  • L’edició del Premi PIME 2021 inclou una Menció Especial “Reinvenció Covid” per reconèixer les millors iniciatives empresarials per adaptar-se a la situació de pandèmia
  • Les empreses guanyadores concorreran a el Premi Nacional PIME de l’Any 2021

 

El Banc Santander, la Cambra de Reus i la Cambra de Tarragona convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i el diari La Vanguardia, la cinquena edició de el Premi Pime de l’Any de Tarragona. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’exercici de la seva tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi PIME de l’Any 2021 finalitza el 15 de maig.

A aquesta nova convocatòria poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la demarcació amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros a tancament de l’exercici 2020 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l’elecció de la PIME de l’Any, el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable.

Amb caràcter extraordinari, en aquesta edició s’ha inclòs una Menció Especial Reinvenció COVID per reconèixer les iniciatives que han desenvolupat les petites i mitjanes empreses espanyoles per adaptar-se a la situació de pandèmia provocada pel coronavirus: noves línies de negoci, nous canals de venda, diversificació d’activitats de la companyia, implantació de l’teletreball o qualssevol altres.

L’empresa guanyadora concorrerà a el Premi Nacional Pime de l’Any 2021, que es decidirà en el primer trimestre del 2022. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la Menció Especial concorreran a el Premi Nacional en les seves respectives categories.

Com participar

Les empreses interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran a les pàgines web de les Cambres de Comerç de Reus i Tarragona, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes socialment responsables i les ja esmentades iniciatives per adaptar-se a la situació provocada per la pandèmia de COVID-19.

Gairebé 4.000 pimes participants

El Premi PIME de l’Any es consolida amb aquesta cinquena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. Sa Majestat el Rei va lliurar als guanyadors dels Premis Nacionals 2020. El Premi nacional PIME de l’Any 2020 va recaure en l’alacantina FacePhi. L’Accèssit Nacional d’Internacionalització va ser per Fonyou Telecom, de Madrid. La barcelonina Wallbox Chargers va rebre l’accèssit Nacional d’Innovació i Digitalització. El d’Empresa Responsable es va atorgar a l’asturiana Enginyeria Projectes & Consulting Llança. Finalment, la Menció Especial a la Millor Iniciativa en la Lluita contra el COVID va correspondre a Gas N2itrogen.

Des de la constitució d’aquest Premi, l’any 2017, més de 3.900 empreses han concorregut a la mateixa en les diferents categories.

FORMULARI: