La nova situació permetrà a la UBR gaudir de les instal·lacions de la Cambra i treballar en un entorn imprescindible per reforçar la seva tasca pel comerç de proximitat.

La Unió de Botiguers de Reus traslladarà aquest mes de febrer la seva seu a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Reus. Ambdues entitats han signat aquest dimarts un acord de col·laboració que permet a la UBR gaudir dels serveis que la Cambra ofereix a diferents entitats sota el seu paraigua.

Un del objectius que han motivat a la Unió de Botiguers de Reus a donar aquest pas és poder oferir un millor servei als seus associats i associades. El canvi de seu suposarà poder comptar amb una tècnica de comerç que s’encarregarà dels aspectes administratius i burocràtics de l’entitat. A més, es disposarà d’un servei adaptat a les seves necessitats amb sales de reunions, d’actes i espais aptes per formació. En els propers dies es farà el trasllat i organització del treball per tal de poder començar a funcionar a ple rendiment al mes de febrer.

Tal com ha destacat la presidenta de la UBR, Meritxell Barberà, “formar part de les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Reus ens permetrà aprofitar sinèrgies de treball amb la pròpia Cambra i altres entitats. Passarem a formar part d’un entorn socioeconòmic que segur serà beneficiós per enfortir la tasca de la nostra entitat vers el comerç de proximitat”.

Des de la UBR remarquen que la decisió s’ha pres pensant en el major benefici per la Unió de Botiguers en el present, però també pensant en el futur de l’entitat. “Si sumem, ens en sortim millor”, ha afegit Barberà.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha apuntat que “és una satisfacció per la Cambra que la UBR torni a casa”. Just espera també que aquest acord “sigui un punt de partida perquè altres entitats vinguin a la Cambra”.

A l’acte de signatura hi ha assistit també l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui ha remarcat que “la UBR torna a fer història i treballa per sumar en moments complicats”. La signatura també ha comptat amb la presència de Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació de Reus; Montserrat Caelles, regidora de Projecció de ciutat de Reus; Pau Salvadó, president de la comissió de comerç de la Cambra de Reus i El Pallol; Dídac Rodríguez, expresident de la UBR; i Jacint Pallejà, president d’El Tomb.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.