La Cambra de Comerç de Reus ha programat el cicle ELECCIONS, ECONOMIA I EMPRESA. Per l’Equilibri Territorial amb els i les caps de llista a les eleccions autonòmiques, del 14 de Febrer, de les formacions que actualment tenen representació parlamentària. S’iniciarà el dijous 28 de gener i finalitarà el dilluns 8 de febrer. El cicle ja havia estat programat en el seu moment, però va ser ajornat i reconvocat pel mes de maig, atenent la nova data de les eleccions. Finalment, i després de plantejar novament la data del 14F com a jornada electoral, la corporació ha cregut oportú convocar-lo de manera immediata.

L’objectiu, el de donar veu a les futures diputades i diputats que representaran al territori en el proper Parlament. La Cambra atorga una gran capacitat decisòria a aquests càrrecs electes atenent que són els legítims representants del poder legislatiu. Per tant, tenen una gran influència en les polítiques del futur Parlament de Catalunya. De fet el cicle pren el nom de la mateixa convocatòria que ja es va organitzar per les eleccions generals, la tardor de 2019, i que va servir per escoltar a les candidates i candidats al Congrès i al Senat.

Les sessions, d’una hora de durada, inclouran una intervenció inicial on presentaran les línies bàsiques del seu programa, centrant-se en qüestions de caire econòmic i empresarial. I després respondran un qüestionari, que serà idèntic per a totes i tots els participants, on la Cambra demanarà el seu posicionament al voltant d’algunes infraestructures bàsiques, de titularitat autonòmica, que es consideren estratègiques, per afavorir l’equilibri territorial. Finalment també se’ls interpel·larà sobre la futura llei de Cambres.

Totes les sessions seran telemàtiques i no farà falta inscripció prèvia perquè l’emissió serà en obert als Canals de la Cambra a You Tube, Facebook Live i Linkedin. Posteriorment la sessió enregistrada podrà visionar-se a la pàgina cambrareus.org

Inma Rodríguez. PPC. Dijous, 28/1. 15.30h

Albert Batet. JuntsXCat. Divendres, 29/1. 17.30h

Rosa Maria Ibarra. PSC. Dilluns, 1 de febrer. 17.30h

Jordi Jordan. En Comú Podem. Dimecres, 3 de febrer. 17.30h

Raquel Sans. ERC. Dijous, 4 de febrer. 17.30h

Marc Arza. PdCat. Divendres, 5 de febrer. 17.30h

Matías Alonso. Ciutadans. Dilluns, 8 de febrer. 17.30h

 

SEGUEIX EN DIRECTE EL CICLE DE CONFERÈNCIES AQUI: