La Cambra posa a la teva disposició el certificat #Camerfirma que et permet realitzar tot tipus de tràmits amb les Administracions sense necessitat de desplaçaments i amb la màxima seguretat per a les teves dades personals.

És un certificat digital que permet al seu titular realitzar tràmits en línia que requereixin autenticació d’identitat així com signar digitalment en el seu propi nom i dret documents amb plenes garanties legals. Té la mateixa validesa legal que la teva pròpia signatura manuscrita.

Quins són els avantatges del certificat #Camerfirma?

– Estalvia temps i diners en desplaçaments.
– Els documents signats no poden ser manipulats ni alterats.
– Realitza els teus tràmits en qualsevol moment i lloc.
– Format Software que no requereix lector de targeta.
– Comunica’t d’una forma ràpida i senzilla amb les administracions públiques, a través d’un ordinador amb connexió a internet

Pots sol·licitar-lo a la Cambra, contactant al telèfon 977338080 i/o a l’adreça camerfirma@cambrareus.org