En col·laboració amb les Cambres de Tortosa i Valls, aquest divendres hem realitzat el seminari en línia ADAPTACIÓ DE L’EMPRESA AL POST BREXIT que ha comptat amb la participació de l’advocada i assessora jurídica internacional, Marta Torrents, i de la representant de la Cambra de Comerç Espanyol al Regne Unit, Bonita Bhandari.

Després de més de tres anys avaluant l’impacte del Brexit, i preparant a les empreses per un moment transcendent per la seva activitat des del punt de vista de relació comercial internacional, la sessió ha servit per dibuixar, de manera senzilla i pràctica, les línies estratègiques que cal que segueixin per continuar o iniciar la relació comercial amb el Regne Unit en aquest nou escenari.

Conscients de la importància estratègica de la situació que travessa Anglaterra, i per facilitar l’adaptació post Brexit a les empreses que treballen amb aquest país, la Cambra oferirà durant els propers dies una formació eminentment pràctica que permetrà afavorir la seva adaptació comercial a un moment realment transcendent per l’economia continental.

En l’arxiu adjunt us podeu descarregar la presentació facilitada, sobre aquesta qüestió, per la Cambra de Comerç Espanyola al Regne Unit.