La Cambra de Comerç de Reus ha organitzat aquest matí el tradicional esmorzar de Nadal amb periodistes, una tradició que aquest any s’ha mantingut, però en format telemàtic. El president de la Cambra, Jordi Just, ha repassat les principals fites assolides per la Cambra durant aquest any 2020 en l’àmbit dels serveis a les empreses, amb balanços satisfactors en els àmbits de la digitalització, la internacionalització, la formació i les accions al territori. Just ha analitzat també la conjuntura actual, marcada per la Covid, i ha exigit, un cop més, que el Govern central activi les millores en infraestructures que el territori té pendents.

Aquests són alguns dels impactes als mitjans de comunicació que ha generat aquesta trobada amb periodistes:

REUS DIGITAL

TARRAGONA DIGITAL

LA VANGUARDIA

DIARI MÉS