La Cambra de Comerç de Reus t’ajuda a desenvolupar un pla de potenciació de les TIC en la gestió de la teva empresa i en la relació amb els clients. El programa TICCámaras ofereix assessorament i suport econòmic perquè les pimes i els autònoms aprofitin les oportunitats que els ofereix la digitalització per reactivar-se, millorant la seva productivitat i competitivitat.

 

DIRIGIT A:

  • Pimes
  • Autònoms

 

OBJECTIUS:

Incorporació de les TIC a l’activitat habitual de les Pimes, integrant eines claus en la seva estratègia per maximitzar la productivitat i competitivitat del seu negoci, com per exemple:

  • Eines de productivitat al núvol: ERP, CRM, TVP, Big Data …
  • Comerç electrònic
  • Màrqueting digital: Posicionament web (SEO i SEM), email Marketing, analítica web, social media, reputació online, aplicacions mòbils …

 

ESTRUCTURA:

Fase I: Diagnòstic assistit de les TIC. Anàlisis de les necessitats i del nivell d’utilització de les TIC en el seu negoci per part dels tècnics especialitzats de la Cambra on es recomanaran diferents opcions de millora.

Fase II: Pla d’implantació de solucions tecnològiques. Subvenció d’una part del cost de la posada en marxa dels projectes d’Innovació identificats en la diagnosi de la fase anterior en la qual tu esculls el proveïdor i la Cambra tramitarà l’ajuda.

 

PREU:

Diagnòstic: GRATUÏT per la Pime o l’autònom.

Implantació del pla: Subvencionem fins al 40% per unes inversions d’un màxim de 7.000 € en el desenvolupament tecnològic, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 2.800€

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 10.921,69€ en el marc del “Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020”, amb el que es preveu una participació estimada de 2 empreses en a Fase I i de 1 empresa en la Fase II.

Els beneficiaris s’escolliran mitjançant un sorteig davant notari d’entre totes les sol·licituds presentades.

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER). Una manera de hacer Europa.

 

Inscripcions obertes del 13 d’abril a les 9h.fins al 10 de maig a les 14h a: https://sede.camara.es/sede/reus/tramites/TR0000003343

Més informació a programes@cambrareus.org o trucant al 977 33 80 80

 

DOCUMENTACIÓ: