Fondo Europeo de Desarrollo Regional. Una manera de hacer Europa.

DIRIGIT A:

Pimes i autònoms  que tinguin interès en desenvolupar estratègies de màrqueting digital per aconseguir una posició competitiva sostenible en mercats internacionals.

 

OBJECTIUS:

Millorar els processos d’internacionalització de les Pimes i la seva capacitat d’operar en entorns digitals globals mitjançant la implementació de Plans d’Acció de Màrqueting Digital Internacional a través dels quals et facilitarem orientació estratègica en funció del mercat i del producte/servei que ofereixes aportant-te les eines necessàries per posicionar-te competitivament en el teu mercat objectiu.

 

ESTRUCTURA:

Fase I: Anàlisis i assessorament per la millora del posicionament on-line de l’empresa amb l’objectiu de dur a terme un Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

Fase II: Ajudes per a la posada en marxa del Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

 

PREU:

Diagnòstic: GRATUÏT per la Pime o l’autònom.

Implantació del pla: Subvencionem fins al 40% per unes inversions d’un màxim de 4.000 € en el desenvolupament del Pla de Màrqueting Digital, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 1.600€.

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 8.630€ en el marc del “Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020”, amb el que es preveu una participació estimada de 1 empresa.

El beneficiari s’escollirà mitjançant un sorteig davant notari d’entre totes les sol·licituds presentades.

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).  Una manera de hacer Europa

 

Inscripcions obertes del 13 d’abril a les 9h. fins al 10 de maig a les 14h. a: https://sede.camara.es/sede/reus/tramites/TR0000003342

Més informació a programes@cambrareus.org o trucant al 977 33 80 80

 

DOCUMENTACIÓ: