Reus, 10 de novembre de 2020. Avui dimarts s’inaugura, a la sala d’accés a la Llotja de la Plaça de Prim l’exposició dels treballs seleccionats a la tercera edició del concurs ‘DIBUIXA AVELLANES’, organitzat per la Cambra de Comerç i la Llotja de Reus amb motiu de les jornades de promoció TEMPS D’AVELLANA que s’estan realitzant aquests dies arreu de la demarcació.

Al Concurs d’enguany s’hi han presentat quatre-cents treballs d’alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola Ramon Sugranyes d’Almoster, del col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp i de les escoles de Reus Alberich i Casas, Eudard Toda, La Presentació, La Vitxeta, Maria Rosa Molas, Misericòrdia, Pare Manyanet, Prat de la Riba, Sant Bernat Calvó.

A l’exposició s’hi poden veure els quaranta dibuixos seleccionats, els autors dels quals rebran el trofeu i el diploma acreditatiu. Atenent les condicions que imposa la pandèmia, en aquesta edició no es realitzarà el tradicional lliurament de Premis. L’horari de visita de l’exposició serà des d’avui dimarts i fins dijous de 17 a 19h.