El pla mobilitza 10 milions d’euros i articula la col·laboració de les tretze Cambres de Catalunya per oferir més de 50 serveis gratuïts a les empreses

La Cambra de Reus s’integra de ple en el pla Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci, una ambiciosa iniciativa del Consell de Cambres de Catalunya dotada amb més de 10 milions d’euros, que té com a objectiu ajudar a empreses i autònoms amb dificultats a superar els efectes provocats per la crisi de la Covid-19. El pla articula més de 50 serveis gratuïts, pensats amb una visió de 360 graus i organitzats en vuit àrees temàtiques: el finançament, el suport a l’emprenedor, la reorientació empresarial, el networking i la recerca de clients, la internacionalització, la mediació de conflictes, la digitalització i l’assessorament davant de la necessitat de cessar l’activitat.

Més informació a la web del pla (aixecaelteunegoci.cat) o a la Cambra de Comerç de Reus, mitjançant el telèfon 977 30 80 80 o les adreces d’e-mail secretariageneral@cambrareus.org.