Una vintena d’assistents han participat avui a Ascó al taller ‘Com adaptar el meu negoci al client post Covid-19’. Ha estat el tret de sortida als Tallers del Pla de Suport al Comerç Minorista, un programa formatiu gratuït enfocat a millorar la competitivitat del petit comerç. L’experiència de compra, les particularitats del consumidor post-Covid, els aparadors ‘low-cost’, el marxandatge visual, aportar valor amb la imatge o la importància del factor humà són els continguts del programa que en les properes setmanes arribarà a municipis com Ascó, Montblanc, Móra d’Ebre, Gandesa, Riudoms o Cambrils. Més informació trucant al 977 33 80 80 o a l’adreça d’e-mail empreses@cambrareus.org

 

DIA I HORA LLOC TALLER
6/10 Montblanc ‘Com adaptar el meu negoci al client post Covid-19’
7/10 Móra d’Ebre ‘Com adaptar el meu negoci al client post Covid-19’
14/10 Ascó ‘Com transmetre una imatge que aporti valor al negoci’
15/10 Gandesa ‘Com adaptar el meu negoci al client post Covid-19’
20/10 Riudoms ‘Com transmetre una imatge que aporti valor al negoci’
27/10 Cambrils ‘Com adaptar el meu negoci al client post Covid-19’
11/11 Montblanc ‘Transmet una imatge que t´aporti valor al negoci’
17/11 Cambrils ‘Enamora amb el teu aparador low cost
26/11 Cambrils ‘Transmet una imatge que t´aporti valor al negoci’