Reus, 25 d’agost de 2020. La Cambra de Comerç de Reus ha participat aquest matí en la reunió celebrada a l’Ajuntament de la ciutat entre el consistori i les diverses associacions dels sectors comercial i restaurador davant el risc de rebrot. El coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra, Pau Salvadó, ha reiterat “el compromís dels dos sectors més afectats per la situació actual amb la seguretat, un compromís que s’ha vingut demostrant des que va començar la pandèmia però que ara hem extremat a Reus pel risc de rebrot que hi ha a la ciutat”.

Salvadó, que ha donat per “necessàries” les mesures adoptades pel Departament de Salut i l’Ajuntament per fer front a la situació, ha insistit en què “en general els comerciants i els restauradors de la ciutat apliquen de manera responsable les consignes d’aforament, distància social i desinfecció dels establiments” i, per aquest motiu, i en línia amb les mesures impulsades des de l’Ajuntament, s’ha mostrat contrari a introduir la cita prèvia perquè “la clau és aquesta responsabilitat en l’observació de les recomanacions generals, que és el que predomina als establiments”.

Des de la Cambra de Comerç de Reus es valora també molt positivament que, tal com s’ha acordat a la reunió d’aquest matí, s’intensifiquin els missatges i les campanyes de promoció del comerç i la restauració de proximitat com una aposta segura en termes de qualitat i seguretat.