Reus, 18 d’agost de 2020. El President del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, i el president a Reus i secretari general a la província de Tarragona del mateix partit, Sebastià Domènech, han mantingut aquest matí una reunió de treball amb el President de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. Durant la trobada s’han abordat diverses qüestions d’interès general, molt especialment les que afecten a la competitivitat de les empreses.

Molt en particular s’han analitzat les històriques demandes en infraestructures a les comarques de Tarragona que la Cambra ha vingut reivindicant en els darrers anys. En concret, les millores a les carreteres C-14 i Nacional 420, eixos vitals per les comunicacions a l’àmbit corporatiu de la Cambra. Pel que fa a la xarxa ferroviària s’ha parlat de l’Estació Intermodal Central del Camp, que la corporació defensa com element cabdal per afavorir la comunicació de les persones al Camp de Tarragona i la millora de les prestacions de l’Aeroport de Reus.

Durant la reunió també s’ha tractat el finançament estructural de les Cambres de Comerç que ben aviat debatrà el Parlament de Catalunya i que les mateixes cambres consideren essencial per poder garantir la seva activitat en favor de la competitivitat de les empreses.