Clos Galena, Elring Klinger, Grup Jubus, Olealsa, Celler Ronadelles, Salut i Treball, Solcam, Grup Unió i Viquisa han estat les primeres empreses que s’han sumat a la campanya de mecenatge de la Cambra de Comerç de Reus. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu obtenir un finançament extra per potenciar les iniciatives de la Cambra en benefici del desenvolupament econòmic del territori, en un moment en que les Administracions encara no han resolt el finançament estructural de les Cambres i els ingressos pels serveis que ofereix la Cambra han baixat per efecte de la crisi de la Covid-19.

Les empreses que se sumen a aquest programa estan rebent aquests dies un certificat d’agraïment per la seva implicació i responsabilitat a l’hora d’aportar recursos que permeten finançar programes formatius, d’internacionalització, de digitalització, entre d’altres àmbits de competitivitat empresarial.

 

Celler Ronadelles

Unió

Jubus

Olealsa

Solcam