Joan Franquesa, CEO de LAND&LAW, ha estat el ponent d’una nova jornada virtual del cicle ‘I després, què?’, amb el que la Cambra de Reus pretén donar resposta als escenaris post-Covid19. Franquesa s’ha centrat en les oportunitats de negoci a l’Amèrica Llatina, i molt en particular a Cuba, un país en procés d’obertura i que oferirà importants oportunitats de negoci en els propers anys. En aquest sentit, Franquesa creu que ara és el moment d’agafar posicions: “És important ser-hi, ni que sigui amb inversions petites, per estar a primera línia quan la seva economia arrengui. Està tot per fer i això sempre és atractiu”. El ponent ha posat en valor el paper de les Cambres de Comerç a l’hora d’entrar en els mercats internacionals, ja que “l’aval d’anar de la mà d’una Cambra transmet una confiança que pot ser clau a l’hora de consolidar acords comercials”.