La directora general d’Alastria, Montse Guardia, ha estat la ponent convidada aquest dimecres a una nova sessió del cicle ‘I després, què?’, una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus que té com a objectiu donar respostes sobre les incògnites empresarials davant dels escenaris post-Covid19. Guardia ha explicat el desenvolupament que en l’actual context tindrà aquest sistema revolucionari que permet el registre i el seguiment de les transaccions comercials creant seguretat i confiança entre particulars i empreses involucrats en una operació. La directora general d’Alastria, entitat sense ànim de lucre creada el 2017 amb l’objectiu de promoure l’ús del blockchain, considera que en el marc actual les relacions empresarials no presencials guanyaran molt pes, unes noves praxis que incentivaran el desenvolupament d’aquest sistema.

VEURE VÍDEO: