Eusebi Campdepadrós, advocat i Primer Secretari del Parlament de Catalunya, va inaugurar divendres 15 de maig el cicle ‘I després què?’ amb la conferència “Democràcia en temps de pandèmia: nous escenaris”. Campdepadrós va analitzar la situació d’excepcionalitat creada per la crisi sanitària del coronavirus. Una situació que està fent aflorar diverses amenaces sobre els drets fonamentals dels ciutadans, que entren en conflicte amb algunes mesures que han d’adoptar les autoritats.

 El cicle ‘I després què?’ pretén donar respostes sobre com s’està configurant el món després del confinament. Un cicle de reflexió pluridisciplinar per analitzar i promoure la reflexió sobre aquesta ‘nova normalitat’ que ja està agafant forma en la que tots plegats, ciutadans i empreses, haurem d’impulsar els nostres projectes.

VEURE VÍDEO