Reus, 15 de maig de 2020. La Comissió de Comerç de la Cambra de Comerç de Reus demana al conjunt de la societat extremar el respecte a les mesures de prevenció dins dels establiments comercials després que en aquests primers dies de tornada a l’activitat s’hagin detectat algunes conductes puntuals poc responsables per part d’alguns usuaris.

El coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra, Pau Salvadó, ha volgut matisar que “en general la gent està molt conscienciada i els protocols es respecten, però els comerciants també han pogut constatar situacions en els que no es respecta la distància social o l’ús de mascaretes, per posar dos exemples”. Un context en el que l’excessiva concentració de persones complica el respecte de la distància social és el de les terrasses dels bars i cafeteries. “Pensem que, pel bé de tots, cal reforçar els missatges de respecte escrupolós a les normes”, alerta Salvadó.

En aquest sentit, des de la Comissió de Comerç de la Cambra es valora positivament el pas endavant de l’Ajuntament de Reus en mantenir un diàleg permanent amb els comerciants per tal que la Guàrdia Urbana faci pedagogia d’aquestes mesures de prevenció amb l’objectiu que, tots plegats, puguem garantir l’observació absoluta dels protocols de seguretat que han de presidir l’activitat comercial.