Reus, 6 d’abril de 2020. La Cambra de Comerç de Reus i la delegació a les comarques de Tarragona de l’associació d’antics empresaris i directius SECOT han signat un conveni de col·laboració per reforçar el suport a les empreses en dificultats davant la COVID-19. El conveni preveu que els membres de SECOT aportin de manera gratuïta els seus coneixements i experiència en gestió empresarial a les empreses de la demarcació de la Cambra que afrontin situacions de dificultat provocades per l’Estat d’Alarma decretat per fer front al coronavirus.

 

El president de SECOT, Joan Veciana, explica que “hi ha moltes empreses, especialment les petites, que no poden permetre’s un assessorament professional i que, tot i l’escenari advers, aplicant mesures de gestió poden superar aquest mal tràngol”. Veciana posa com a exemples “la gestió financera, la relació amb els proveïdors o els costos estructurals” d’àrees de gestió en els que un bon assessorament pot contribuir a salvar l’empresa de la fallida.

 

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, explica que “el nostre objectiu és que cap empresa tanqui, per això estem posant tots els nostres recursos per ajudar-les en aquest moment de dificultat”. La digitalització dels serveis camerals, la informació contínua i la resolució de dubtes, l’oferta de formació on-line o l’organització de videjornades tècniques sobre com afrontar la situació són algunes de les iniciatives impulsades des de al Cambra de Reus des que va començar l’Estat d’Alarma.

 

La Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses de la demarcació una línia d’atenció permanent per orientar les empreses davant de qualsevol casuística o situació derivada de les restriccions actuals. Les consultes de les empreses es poden adreçar als telèfons: 977 33 80 80 i 647 479 003 i a l’adreça de correu electrònic consultescovid19@cambrareus.org.